AKSARAY / MERKEZ - Naci Abay İlkokulu

Naci Abay İlkokulu

Cumhuriyet Mahallesi 7514. Sokak No6 Merkez /AKSARAY
Vizyon
Okulumuzu; bütün bireyleriyle birlikte eğitim, kültür, bilim, spor ve sanat alanlarında her zaman ve her yerde en üst seviyeye ulaştırmaktır.
Misyon
Bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, mutluluğu paylaşmakta gören, üretken, sağlam bir kişilik sahibi, sorumluluklarını bilen, milli değerleri kazanma yolunda istekli olan, evrensel ve milli değerlere katkı sağlayabilen öğrenciler yetiştirmektir.
08.55-14.45
Kalorifer(Doğalgaz)
Özel halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun çevresinde Hasandağı Ortaokulu, Milli Egemenlik Ortaokulu-İlkokulu, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Zafer Anaokulu bulunmaktadır. 10 No’lu Sağlık ocağı, sağlık hizmeti vermektedir. Okulumuz velileri genellikle işçi, serbest meslek sahibi, memurdan oluşan heterojen bir yapıya sahiptir. Okulumuzun bulunduğu mahalle yeni yerleşim yeri olması itibarı ile genelde Toki sosyal konutları ve belediye konutlarından oluşmaktadır.