AKSARAY / MERKEZ - Naci Abay İlkokulu

Selman Emre DARILMAZ - Okul Müdürü

1986 yılında Aksaray ilinde doğdu. İlkokulu Aksaray/Merkez Zafer İlkokulunda; Orta Okulu Aksaray/Merkez Anadolu İmamhatip Ortaokulunda; liseyi Aksaray/Merkez Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. 2008 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2020 yılında Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim ve Organizasyon bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2011-2014 yılları arasında Şırnak/İdil Pınarbaşı ilkokulunda öğretmen ve okul idareciliği yaptı. 2014 yılında Aksaray/Eskil Gözlük ilkokulunda  müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptı. 2015 yılında idarecilik atamasıyla Aksaray Merkez Zafer İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2017-2022 tarihleri arasında  Zafer İlkokulu Müdürlüğü görevinde bulundu. 21 Haziran 2022 tarihi itibariyle okulumuz okul müdürlüğü görevine atanmıştır.